En god mandag…

fyldt med tøsehygge…

 

 

 

 

 

Elsker at komme hjem fra udlandet med masser af fede (og billige) magasiner! Tit er jeg altså for nærig til at købe Vogue i Magasin til 100 kroner. Så jeg får mit behov for udenlandske magasiner dækket, når vi er i udlandet. (og ja, muligvis en enkelt gang om året, når Vogues September Issue kommer ud …)

Og i år er jeg jo vildt priviligeret, da jeg ligefrem kan læse Amerikansk Vogue og Marie Claire og ligefrem sætte krydser ved de items, der skal findes og købes om en uges tid. Jeg glæder mig SÅ meget. NYC er simpelthen the shit, hvis i spørger mig.

Og de makroner fra Laudrée kan absolut anbefales…mmmm…så lækre!

I får ikke et dagens idag, for Beeks er syg og det var endnu værre igår…stakkels Beeks 😦 Heldigvis siger doktormanden, at alt skulle være tilbage til babygrin og fryd på torsdag …kryds fingre for os 🙂

Maja

Reklamer
2 comments
  1. Misundelse er jo en grim ting… Men: Lucky you! God bedring til Beeks. Og god tur til NYC, glæder mig til at høre mere her;)

    • Hej Line Karen,
      velkommen til 🙂 Og tak! Han har det allerede bedre, så vi satser på en fantastisk tur med masser af shopping og gode historier 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: