WTF uge 22

Godt nok har min søster eksileret sig selv til NYC, det skarn, men I skal ikke snydes for ugens dummerter 🙂

I storbyen er der sket ting og sager:

…Når man kommer undskyldende “det er nok bare hønemor, der pyldrer” ind til vagtlægen og går ud derfra med en Beeks med bragende mellemørebetændelse…

…Når man er blevet tisset på denne uge…

…Når man har haft minimum en nat, hvor man har været oppe hver time denne uge…

…Når man taber æggesalat på gulvet og den lander face down uden låg!

 

Men vi kan også være med ude på landet:

…Når man vasker hænder og synes, at håndsæben føles lidt mærkelig. Og derefter finder ud af, at det er fordi, der er en flue, der har besluttet sig for at lægge sig til at dø i den… nå, ja. I det mindste var den vel ren, fluen…

…Når man har lovet at vande blomster for søde Farmor og Farfar og kaster sig ud i projektet med stor ildhu, men med knaphed på tid og derfor giver den fuld gas.

…Når vandslangen så beslutter sig for at sætte sin egen vilje til at lege kluddermutter igennem.

…Når man irriteret trækker (måske lidt for hårdt) i slangen, som nægter at give sig, så man er nødt til at gå hen for kludre den ud, lidt (for) hårdhændet….

…Når slangen svarer igen ved at gå en lille smule fra i samlingsmuffen og lave et springvand, der nærmest har karakter af en eksplosion. Behøver jeg at sige, at jeg blev pænt gennemblødt… af koldt vand… og derefter måtte købe ind i drivvåd tilstand. Første runde: Lisa: 0 – vandslange: 1… I will be back!

…Når kanin hjælper marsvin med at komme på springtur i skvalderkålen. Og når børnene må give op og stortudende kommer væltende ind i stuen. Og man ser sig nødsaget til at lette bagdelen fra sofaen og gå ud og lave marsvine-kaldelyde. På et semi-offentligt sted: “Gui? Guuuuui, guuuui, guuuuui?” Der røg de sidste rester af min værdighed… men jeg fik da fanget de to små udbryderkonger. Lisa, Marsvinehviskeren.

…Når man løber tør for kaffebønner. Onsdag aften før Kristihimmelfartsferien… og finder ud af det kl. 20.05. Brugsen lukker kl. 20.


Herfra

… JEG VIL BO I EN BYYYYYY! Hvor man kan handle hele DØØØØØØGNET!

Vi kan ikke være de eneste, der har oplevet sjove ting og sager i denne uge. Kom frisk… vi bliver så glade, når vi ikke er de eneste, der dummer os 😉

Maja & Lisa

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: