Chicago Pt. 6, Taste of Chicago og Navy Pier igen

Dagen efter brylluppet var vi en tur til Taste of Chicago, en årlig madfestival med gratis koncerter, fin legeplads og andre sjove ting og sager. Det afholdes i Grant Park, mellem Monroe Avenue og Balbo Drive og mellem Michigan Avenue og Lake Shore Drive.


Først var vi forbi og se den her fantastiske skulptur, i folkemunde kaldet The Bean, men officielt hedder den Cloud Gate. Den minder mest af alt om en kviksølvsdråbe, hvori omgivelserne genspejles i forvredne former. Og genspejlinger, kan vi jo li’ 😉 Den kan findes på AT&T Plaza, i Millennium Park.
Læs mere om The Bean her


Der er gratis adgang til Taste of Chicago, men man kan kun købe madbilletterne ved indgangen, så den klassiske laaaaange kø undgår man ikke. Der er masser af boder med alskens forskellige lækre småretter, supergodt for ungerne, som gerne ville smage det hele.


Man kan enten gå rundt med sin mad i hånden eller finde et skyggefuldt sted og sætte sig ned. Der var stegende hedt den dag, hvilket man vist godt kan se på mig og lillepigen her, hvor vi chiller i græsset, godt kogte. Heldigvis er amerikanerne praktiske folk, så der var opstillet masser af kummer med drikkevandshaner og store udebrusere med forstøvere til afkøling af de overophedede legemer.


Ældstepigen fik lavet en hair-wrap af den søde dame fra Peru (ca. 10 dollars, og den sidder endnu! Det må være et af feriens bedste køb).


Speaking of hair-wraps, så skulle de vist blive the shizzle i efterårets western/folklore/native trend, ihvertfald iflg. amerikansk Elle (og dem tror vi på!). Hvorfor pokker fik jeg ikke lavet en og købte nogle af de fede knyttede armbånd, hun solgte?? I seem to have a quite fashion-forward little fashionista in the family.


Efter et pit stop i hotel-poolen, gik turen igen til Navy Pier. Damerne havde fået lovning på en tur i Pariserhjulet, og den slags løfter løber man ikke fra 😉


En broderet bluse (thrifted), en lang nederdel (H&M), en nævefuld dollars og en vifte (thrifted). Ren spaghettiwestern.


Beware of the giants…


Sandeltræsvifte. Uundværlig i varmen. Indgyder illusionen om at være en lady. Og så dufter den super-dejligt.


Smilet ser lidt fesent ud. Er vist ikke helt tryg ved de mange meter ned.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: